Virtuaalitalli Päikesaari

Verson Marenkisuukko

Meriitit


Rotu: suomenhevonen Kasvattanut: Verso
Sukupuoli: tamma Omistaja: VRL-14657
Säkäkorkeus: 160cm Rekisterinumero: VH00-000-0000
Väri: rautias Painotuslaji: kouluratsastus
Syntynyt: 19.10.2019, Suomi Koulutus: vaativa B
★ Saavutukset saavutukset tähän näin
Luonnekuvaus

Nanna on meidän tallissa se viaton pikkutyttö, joka ei jäänytkään ihan nin pieneksi kuin oli ajatus. Pörröharjansa takaa vilkuileva neitokainen on kerrassaan mitä herttaisin otus, ainakin jos luonteenpiirteitä puntaroidaan. Nanna on rauhallinen ja luottavainen tamma, joka tykkää touhuta ihmisten kanssa, eikä hätkähdä pienestä. Onhan se tietysti ajoittain hieman rasittavaa, kun isokokoinen suomineito rapsuttaa takaisin harjatessa ja avuliaasti mutustelee kaikki harjat pitkin karsinaa, mutta yleensä tuolle höppänälle ei voi muuta kuin nauraa.
Taluttaessa tamma kulkee kiltisti narun jatkeena, mukauttaen askelensa ihmisen tahtiin. Komeimmatkin ruohomättäät ohitetaan nätisti, eikä tarhaankaan ole neidillä kiire. Kaikki tapahtuu Nannalle tyypillisellä rennon letkeällä tahdilla. Kengittäjää tai eläinlääkäriä Nanna ei päästä helpolla, sillä totta kai kaveria täytyy rapsuttaa takaisin ja tamman ihan lemppari kaveri on kyllä hieroja!
Ratsuna Nanna ei ole kovin kummoinen, mutta ihme kyllä neiti taipuu jopa vaativaan b:hen. Tamma on ajoittain hiukan painava kuolaimelle, mutta tästä päästään kyllä eroon aina pienellä neuvonpidolla. Nanna on todella yritteliäs kouluradalla ja tuntuu kyllä olevan täysin elementissään saadessaan leikkiä tanssivaa prinsessaa edes hetken. Sooloilemaan Nanna ei kuitenkaan lähde, vaan pysyy turvallisesti ratsastajan käskyn alaisena. Maastossa tamma on varma ja utelias menopeli, joka tutkii tilaisuuden tultua kaikki kivet ja kannot. On sitä törmätty kettuun, käärmeeseen kuin peuraankin, mutta yksikään ei ole aiheuttanut Nannassa ihmetystä suurempaa tunnekuohua.Sukutaulu

i. Lorun Romulus ii. Rimelo iii. Roleks evm
iie. Elämän Eliksiiri evm
ie. Neitoperhoinen iei. Salmisaaren Salome evm
iee. Neitokainen evm
e. Runon Mesimarja ei. Heinämaan Hannes eii. Harlekiini evm
eie. Tuulen Sävel evm
ee. Minttu-Marja eei. Visikki evm
eee. Marjakuuru evm

10.11.2019 / sh-o. Päikesaaren Pusuhattara, i. Vaniman PusupotenssiKilpailuhistoria

Kilpailee kouluratsastuksessa porrastetuissa
Kouluratsastus: 00.00p.
Kuuliaisuus ja luonne: 00.00p.
Tarkkuus ja ketteryys: 00.00p.

Kouluratsastus taso 0/5